Αγριεύει η… Αφρική! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει.. Σακης Αρναούτογλου βίντεο

Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, καθώς οι πολύ θερμές αέριες μάζες από την Αφρική αρχίζουν να «αγκαλιάζουν» την Ελλάδα.

Η Αφρική αρχίζει να… βράζει και πλέον οι πολύ θερμές αέριες μάζες, καθώς μπήκαμε στο καλοκαίρι, φτάνουν στη χώρα μας. Και μια πρώτη γεύση ανόδου της θερμοκρασίας θα πάρουμε την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη ο υδράργυρος θα χτυπήσει… κόκκινο, φτάνοντας σε πολλές περιοχές της χώρας τους 35 και τοπικά τους 36 βαθμούς.
Δείτε στο βίντεο τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αγριεύει η… Αφρική! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει.. Σακης Αρναούτογλου βίντεο Αγριεύει η… Αφρική! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει.. Σακης Αρναούτογλου βίντεο Reviewed by Μη μου πεις on 3:41 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.