Την πλακωσε πόρτα..Παρακαλω μη το προσπεράσεις η μικρη Ανθούλα εχει αναγκη για αμεση βοηθεια .. μοιραστειτε το..

Αγώνα δρόμου έχει ξεκινήσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη νοσηλεία της μικρής Ανθούλας Γιάμπαστου από τον Δρυμό.
Το 2,5 ετών κοριτσάκι τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, όπου μια βαριά σιδερένια πόρτα έπεσε και το πλάκωσε.
«Τα ατύχημα ήταν εξαιρετικά σοβαρό, και προκάλεσε στο κορίτσι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Μέχρι πριν λίγο καιρό νοσηλευόταν στην εντατική και πλέον έχει μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα», εξηγεί στην Thessnews ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ Ηλίας Ζιακούλης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το επιπλέον κόστος της νοσηλείας της μικρής Ανθούλας που θα μείνει έναν χρόνο περίπου στο κέντρο αποκατάστασης είναι 3.000 ευρώ τον μήνα, ποσό δυσβάσταχτο για την οικογένεια της. Το πόσο αυτό όπως τονίζει ο κ. Ζιακούλης δεν καλύπτεται από το ασφαλιστικό ταμείο και γίνεται έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει για τη νοσηλεία του μικρού κοριτσιού.
Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε χώρους-καταστήματα του ευρύτερου Δήμου Ωραιοκάστρου
Στο γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω 2310-020970
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Την πλακωσε πόρτα..Παρακαλω μη το προσπεράσεις η μικρη Ανθούλα εχει αναγκη για αμεση βοηθεια .. μοιραστειτε το.. Την πλακωσε πόρτα..Παρακαλω μη το προσπεράσεις η μικρη Ανθούλα εχει αναγκη για αμεση βοηθεια .. μοιραστειτε το.. Reviewed by Μη μου πεις on 5:12 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.