Βόμβα της Δάφνης Λαμπρογιαννη για Μπέζο: «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη δεν το ξέρει Κανείς!»

«Επειδή πολλές φορές ο κόσμος θα ήθελε να του συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί να…»Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μετά από ένα βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Μπέζος μιλούσε…
με ωραία λόγια γι’ αυτήν, η ηθοποιός συγκινήθηκε. «Με συγκινεί πάρα πολύ ο Γιάννης, είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και βαθιά ευγενής», είπε.
«Τι πιστεύεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος για τον Γιάννη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη απάντησε: «Αυτό που σας λέω τώρα. Ο Γιάννης δεν γλείφει τον κόσμο κι επειδή πολλές φορές ο κόσμος θα ήθελε να του συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί να δει αυτό που είναι ο Γιάννης.
Στην ουσία είναι από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Βόμβα της Δάφνης Λαμπρογιαννη για Μπέζο: «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη δεν το ξέρει Κανείς!» Βόμβα της Δάφνης Λαμπρογιαννη για Μπέζο: «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη δεν το ξέρει Κανείς!» Reviewed by Μη μου πεις on 6:32 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.