Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Σακελλαρίου. Η κρίσιμη νύχτα και οι φόβοι των γιατρών

Δεν είναι καλά τα πράγματα για τον Άκη Σακελλαρίου.
Μιας και μαθαίνω ότι η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ δύσκολη στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.
Δεν είναι μόνο ότι τα κοκτέηλ αντιβιωτικών δεν απέφεραν το προσδοκόμενο αποτέλεσμα δηλαδή την πτώση του πυρετού συνέβη αυτό που φοβόντουσαν οι γιατροί από την πρώτη στιγμή. Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Ο πυρετός λοιπόν το βράδυ ήταν ιδιαίτερα υψηλός και οι γιατροί προχώρησαν στη χορήγηση νέας αντιβιωτικής αγωγής.
Στην αρχή και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε υποτιμήσει την όλη κατάσταση. Νόμιζε ότι τον ταλαιπωρούσε μια ίωση και γι’ αυτό δεν σταματούσε τη συμμετοχή του στην περιοδεία του «Mamma Mia».
Την προηγούμενη Παρασκευή η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία και μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε η νόσος των λεγεωνάριων ή νόσος των κλιματιστικών από την οποία απεβίωσε πριν λίγες ημέρες και ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος.
Και από τότε δίνει κρίσιμη μάχη πλέον εδώ και μερικά 24ωρα στην ΜΕΘ.
Πως το κόλλησε;
Πιθανότατα από κάποιο aircondition.
Πάντως οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και λόγου του καιρού, του τροπικού κλίματος με τις καταιγίδες που αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα υγρασίας και επιδεινώνει ραγδαία την κατάσταση όσων νοσούν και δεν το έχουν αντιληφθεί.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Σακελλαρίου. Η κρίσιμη νύχτα και οι φόβοι των γιατρών Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Σακελλαρίου. Η κρίσιμη νύχτα και οι φόβοι των γιατρών Reviewed by Μη μου πεις on 4:49 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.