Τι κάνει σήμερα ο Αλβανός Φρανκ πρώην της Ρούλας Βροχοπούλου!;; (Καριέρα στην τηλεόραση;;) Τον βρήκαμε !!

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Όχι μόνο απο τα media αλλά κι απο τη ζωή της Ρουλίτσαςπου μαζί του έζησε τον απόλυτο τηλεοπτικο έρωτα.
Βλέπετε η 50άρα με το τεκνό ακόμη πουλούσε πολύ στη μέση Ελληνίδα τηλεθεάτρια που έβλεπε μέσα απο τη ζωή της Ρούλας προφανώς το δικό της όνειρό.
Όμως τα σχέδια δεν ευοδωσαν. Ο Φράνκ το νεαρό τότε αγόρι με το μαλλί λασπωτήρα εξαφανίστηκε ξαφνικά απο τη ζωή της Ρούλας και επέστρεψε στο χωριό του λίγο έξω απο τα Τίρανα.
Η εμπειρία του ωστόσο με τις κάμερες τον έκανε ξεχωριστό στην γειτονική χώρα. Έτσι λοιπόν σήμερα με μαλλιά κοντά και με ύφος «σφίχτη» πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση ξυριστικής μηχανής. Ειδικά μετά το 9ο δευτερόλεπτο τα χαρακτηριστικά του προδίδουν την εικόνα του τεκνού εκείνης της εποχής.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Τι κάνει σήμερα ο Αλβανός Φρανκ πρώην της Ρούλας Βροχοπούλου!;; (Καριέρα στην τηλεόραση;;) Τον βρήκαμε !! Τι κάνει σήμερα ο Αλβανός Φρανκ πρώην της Ρούλας Βροχοπούλου!;; (Καριέρα στην τηλεόραση;;) Τον βρήκαμε !! Reviewed by Μη μου πεις on 6:29 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.