Σοκ στην υψηλή κοινωνία! Αυτοκτόνησε γαλαζοαίματος κάνοντας βουτιά από τον 21ο όροφο ξενοδοχείου!

Σοκ στην υψηλή κοινωνία! Αυτοκτόνησε γαλαζοαίματος κάνοντας βουτιά από τον 21ο όροφο ξενοδοχείου!

Βουτιά θανάτου από τον 21ο όροφο του ξενοδοχείου Intercontinental στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας έκανε πρίγκιπας, περιζήτητος στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης! 
AdTech Ad
Ο λόγος για τον 39χρονο Γερμανό πρίγκιπα Carlos Patrick ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αποφάσισε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 21ο όροφο του ξενοδοχείου. Αυτά, σε πρώτη "ανάγνωση" της όλης ιστορίας αφού η αστυνομία δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και δολοφονία! Ο Carlos Patrick ήταν απόγονος του τελευταίου Κάιζερ της Γερμανίας, Γουλιέλμου Β’ και εξέτιε 4ετή ποινή φυλάκισης για απάτη. Θα αποφυλακιζόταν τον Ιούλιο αλλά πήρε άδεια από τη φυλακή στο Euskirchen. Μετά την έξοδό του από τις φυλακές, οδήγησε περίπου 200 μίλια χθες το πρωί μέχρι την Φρανκφούρτη και η κατάληξη ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Βέβαια, η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές και όλοι ελπίζουν πως θα πέσει φως σε αυτή την τόσο σκοτεινή υπόθεση.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Σοκ στην υψηλή κοινωνία! Αυτοκτόνησε γαλαζοαίματος κάνοντας βουτιά από τον 21ο όροφο ξενοδοχείου! Σοκ στην υψηλή κοινωνία! Αυτοκτόνησε γαλαζοαίματος κάνοντας βουτιά από τον 21ο όροφο ξενοδοχείου! Reviewed by Μη μου πεις on 6:35 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.