ΣΟΚ: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου!

Αποθηκευμένα σπίτια ανθρώπων της showbiz, βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνα που θα συμμετέχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Απριλίου.
Σύμφωνα με το Λοιπόν, η  ηθοποιός
Νόρα Βαλσάμη και ο σκηνοθέτης σύζυγος της, Ερρίκος Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα, με το χρέος της οικογένειας να εκτιμάται ότι αγγίζει τα 400.000  ευρώ.
Ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη μίλησε στο Star, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.
«Όπως όλος ο κόσμος, έχουμε κι εμείς κάποια δάνεια που οφείλουμε. Σιγά σιγά εξυπηρετούνται. Ένα “ακινητάκι” μικρό, ένα στουντιάκι του γιου μου στη Ραφήνα υπάρχει», δήλωσε ο σκηνοθέτης.
Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει φύγει από την Αθήνα και ζει μόνιμα στη Σύρο και σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ακόμα δεν έχω συνηθίσει εδώ, αλλά και στην Αθήνα δεν έμενα ποτέ στο κέντρο… Παπάγου, Αγία Παρασκευή και Ραφήνα. Όμως, αν με ρωτήσεις τι προτιμώ, Αθήνα ή εδώ, θα σου πω εδώ».

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΣΟΚ: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου! ΣΟΚ: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου! Reviewed by Μη μου πεις on 3:51 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.